top of page

PUT YOUR BODY
IN GOOD HANDS

Release, Relax, Unwind

This is me... hierboven ben ik aan het cuppen...

En jouw lichaam helpen om zichzelf te herstellen is het liefste wat ik doe.


De juiste voeding

Het doel van cupping is om afvalstoffen die zich hebben opgehoopt te verwijderen, waardoor slijm en verklevingen loskomen en alles weer in harmonie kan stromen.

Als orthomoleculaire voedingstherapeut ben ik er van overtuigd dat voeding een zeer belangrijke rol speelt als je een gezonde geest en een gezond lichaam wil hebben. Je kunt de afvalstoffen wel verwijderen met cupping, maar wanneer je daarna weer ongezond gaat eten, kunnen klachten terugkeren.

Let op: dit is geen reguliere Cupping! Kies jij ervoor om jouw lichaam gezonder te maken en kies jij ervoor om de beste versie van jezelf te worden?

 

We gaan letterlijk en figuurlijk lagen van je aftrekken. Zowel mentaal als fysiek. Transformational Cupping wordt gecombineerd met manuele therapie, healing en detoxing. Omdat de juiste voeding per persoon verschilt, passen we alles per persoon aan.

 

Afvoeren van afvalstoffen

Helaas eten we niet meer puur natuur en hebben we te maken met luchtvervuiling, (oude) medicatie, vaccinatie, stress op alle niveaus, E-nummers, verzorgingsproducten, 5-G en andere stralingen, schoonmaakmiddelen etc. die ons lichaam opslaat als afvalstoffen. Met Transformational Cupping gaan we al deze afvalstoffen afvoeren door de juiste techniek toe te passen. Belangrijk is dat we hierbij de organen gaan ondersteunen.

My  —  

Het mooiste compliment? Iemand die zich goed voelt dankzij mijn begeleiding.

Anouschka Delcambe

Hoe het allemaal begon

 

Ik heb altijd iets gehad met het menselijke lichaam en hoe dit gezond maken en houden. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door beweging en sporten wat op latere leeftijd werd doorgetrokken naar gezonde voeding en natuurlijke verzorging.

 

Mijn gezondheid was niet altijd optimaal. Ik had verschillende lichamelijke klachten en mijn arts stuurde mij naar diverse diëtisten en specialisten. Ik onderging allerlei onderzoeken en diëten, maar werd nooit echt geholpen. Ik kreeg vaak het gevoel dat ik niet gehoord werd en dus ook niet correct geholpen werd. Men keek meestal alleen naar het probleem zelf en niet naar het volledige gezondheidsplaatje. Tonnen medicatie en ongezond advies maakten het erger en erger...

Tot ik mijn gezondheid in eigen handen nam

 

In 10 jaar tijd is er veel veranderd in de geneeskunde en op vlak van gezondheid. Ik volgde reeds heel wat opleidingen rond de orthomoleculaire (het nuttigen van natuurlijke voedingsstoffen en het vermijden van schadelijke stoffen) en epigenetische (epigenetica = studie rond wijzigingen in onze genen zonder dat er wijzigingen in de DNA-sequentie plaatsvinden) voedingswetenschap, maar ik vind het belangrijk om elke dag bij te leren. Mijn laatste puzzelstukje als cuppingmassage therapeut was dus noodzakelijk om jouw gezondheid aan te pakken. Als fervent en levenslange leerling ben ik er trots op de nieuwste trends bij te houden om jou de deskundige zorg te kunnen bieden die je verdient. Ik laat me ondersteunen door verschillende orthomoleculaire therepeuten en artsen waar ik regelmatig een overleg mee heb om zo jouw gezondheid aan te pakken zodat jij de beste versie van jezelf zal worden.

"When you touch one thing with deep awareness,
 you touch everything.
"

- Lao Tzu 

PHILOSOPHY

Jouw lichaam is onze zorg

Hoe ons verhaal begon vertel ik je graag persoonlijk in mijn blog. Maar dat het speciaal is dat kan ik je nu al wel vertellen. Op zoek naar energie en me ontdoen van de onnodige ontstekingen, pijnen en intoleranties en dat ontbrekende puzzelstukje dat me tot hier heeft gebracht. Het is me een hele route geweest met obstakels die ik soms dacht niet te kunnen overwinnen. MAAR kijk het is me gelukt. En daarom wil ik ook jou zo graag helpen om de beste versie van jezelf te worden.

bindweefselmasage onderbenen.jpg

 

COMBI CUPPING
VOETREFLEX

Fasciacupping is een combinatie van cupping, manuele therapie, voeding en detoxen. Hierbij worden zeer diverse technieken gecombineerd en bereiken we fantastische resultaten. Zo combineren we Oosterse- met Westerse geneeswijzen en passen we detoxen met voeding als medicijn toe

Voetreflextherapie is een eeuwenoude massagetechniek waarbij reflexzones, meridianen en acupunten op je voeten en onderbenen worden gemasseerd. Het kan je helpen om klachten en pijn te doen verminderen, of te doen verdwijnen. Zowel recente klachten als langdurig aanwezige klachten kan ik behandelen. Ik cup jouw onderbenen en gebruik een combinatie van relfexzonemassage op  je voeten

review

KENNISMAKINGSGESPREK

GEZONDHEIDSSCAN

Soms voelt het fijn aan om eerst even vrijblijvend kennis te maken met mij. In de eerste plaats is het ontzettend belangrijk dat jij een goed gevoel hebt als ik jou ga behandelen. Ik neem dit ook heel serieus en luister graag wat jouw specifieke verwachtingen of vragen zijn. Na een korte kennismaking mag je je vragen stellen en informeer ik jou waar nodig. Je krijgt alvast tips & tricks zodat je toch al aan de slag kan gaan. Uiteraard wordt alle informatie die je me geeft vertrouwelijk behandeld.

De Holigomed kan de gehaltes van mineralen, spoorelementen en toxische, zware metalen bepalen door middel van spectrofotometrie. Foto betekent licht en spectro heeft betrekking op een doorlopende reeks van waarden, zoals de kleuren van de regenboog. De Holigomed meet via een lichtstraal.

Wat meet de Holigomed dan?

 

​Iedere substantie absorbeert en emitteert licht van een bepaald golflengtebereik. Hoe geconcentreerder een stof is, des te meer licht geabsorbeerd wordt. Hierdoor is een kwantitatieve analyse mogelijk. Spectrofotometrie wordt al jaren toegepast in laboratoria, de chemie, biologie en industrie. HIER meer info over de scan

SERVICES
CONTACT

GET IN TOUCH

Groene Laan 14

2830 Willebroek

@gezondheidshuiswillebroek

Tel: 0032 498 64 12 19

info@cuppingwillebroek.be

BTW 0777.351.862

Thanks for submitting!

bottom of page