top of page
MILTA TOREN.jpg

MILTA

BELANGRIJK om te weten

....dat alle informatie over de effecten en effectiviteit van de Milta-technologie gebaseerd is op onderzoeken en studies naar fotomodulatie en softlaser, onze eigen jarenlange ervaring in de praktijk van De Groodt en toepassingsrapporten uit de praktijk van onze cliënten.…dat de zachte lasertechnologie zijn oorsprong vindt in de biofototechnologie en een van de meest innovatieve therapeutische methoden is die vandaag de dag beschikbaar zijn voor behandelaars.

Het maakt gebruik van de relaties tussen levend weefsel en fotonen die met diepe intensiteit worden uitgezonden in het zichtbare infrarood, waardoor de bloedsomloop wordt bevorderd.

Het stelt therapeuten in staat de herstellende en tegelijkertijd celstimulerende eigenschappen van dit licht in hun dagelijkse praktijk te gebruiken.

Our Story

Het is met grote opwinding dat ik mijn avontuur in Zwitserland met Holigomed deel, waar ik sinds februari 2024 als partner zal fungeren voor de Benelux-regio, gericht op het aanbieden van geavanceerde medische apparaten zoals de MILTA-toestellen en SO Check, samen met een scala aan analyses en testen uitgevoerd door het laboratorium van HOLIGMED.

Wat kan dit voor jou betekenen als therapeut?

Our Clients

bottom of page